Black Friday actie: 2+1 gratis OF 3+2 gratis
Gratis verzending boven een bedrag van €30

Share the LCDN Love

Valentijn komt er aan en dat betekent sweet love and a lot of kisses. Tijdens deze periode die helemaal in het teken staat van de liefde, houden we graag onze lippen kissproof. Kies daarom voor Le Stylo Rouge om je lippen te verwennen met een mooie tint uit collectie van LCDN of één van die mooie Full Glosses.

Hou je van een lieve look in zacht roze, liefdevol rood of gesofisticeerd bruin, de collectie van Le Style Rouge bestaat uit een mooi palette van tinten. Het fijne aan deze collectie is dat ze naast een mooi tintje ook je lippen voeden, hydrateren en beschermen en dat is een extra plus tijdens de soms nog gure dagen.

Geen ruwe lippen op je Valentijnsdate, jouw lippen zijn ready to kiss met Le Style Rouge. Nog een leuk weetje, dankzij de vitamine E en C in de lippenstift, heeft deze ook een anti-aging effect. Mooi meegenomen, toch ?

Le Stylo Rouge komt in 5 tinten, waarvan tint 1, tint 2 en tint 3, roze tinten zijn die voor een mooie natuurlijke look zorgen. Tint 4 is een bruine tint, die heel draagbaar is en nu helemaal on trend is. De bruine kleur is mooi warm en geeft je een zachte look. Tint 5 is rood en een must have voor Valentijn.

Want je lippen stiften in de kleur van de liefde, dat maakt je instant Valentijnsproof.

Hou van een mooie glans op de lippen en droom je van lippen met wat extra volume ? Kies dan voor Full Gloss Lip Maximizer van LCDN. Deze gloss bevat actieve ingrediënten zoals Maxi-Liptm wat zorgt voor een plumping effect en mooie volle lippen. Daarnaast zorgen Monoï Butter en Olijfolie ervoor dat je lippen gehydrateerd en gevoed worden. Olijfolie is ook een anti-oxidant dat je lippen nog eens extra beschermt.

De Full Gloss Lip Maximizer komt in 3 tinten. Tint 1 is een zacht roze, een lieve kleur voor een mooie look. Tint 2 is iets feller roze, lekker vrolijk en fijn om te dragen op een zonnige dag. Tint 3 gaat meer naar de nude tinten en staat prachtig voor een avondje uit. Alle 3, mooie tinten om je lippen die extra oomph te geven.

Nog een tip : Le style Rouge kan je ook fijn afwerken met een beetje Full Gloss Lip Maximizer op het midden van je bovenste en onderste lip. Zo krijgen je lippen wat extra glans en krijg je mooie volumineuze lippen die niemand kan weerstaan.

Happy kissable Valentine’s day !

Gastblog geschreven door Ellen Boone (Blog : helloboontje.com / Instagram : @helloboontje)

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

On Key

Related Posts

Mindful make-up

Mindfulness kan veel dingen betekenen, want iedereen ervaart dit op zijn eigen manier. Heb je ooit al eens gedacht aan mindfulness tijdens je make-up? Lees dan zeker even mee. Samen met Anna Santens maken we van jouw routine een waar zelfzorgritueel.

2023 make-up trends

Vier nieuwe trends voor het nieuwe jaar

Januari. De maand van goede voornemens, ons beste beentje voorzetten en de start van een kersvers jaar! Het nieuwe jaar zit vol verrassingen en brengt ook enkele nieuwe make-up trends met zich mee. We kozen er vier favorieten uit die jij makkelijk in jouw routine kan verwerken.

Share the LCDN Love

Valentijn komt er aan en dat betekent sweet love and a lot of kisses. Tijdens deze periode die helemaal in het teken staat van de

Vragen aan een expert / Dermatoloog

Wat zijn jouw goede gewoonten voor een veilige en geslaagde Make-Up? Lisette: ik adviseer steeds om een dagcrème (met zonnefilter) een kwartier op voorhand aan