Healthy makeup

For the most sensible skin…

LES COULEURS DE NOIR x MULTIPHARMA

Bedankt voor uw interesse in Les Couleurs de Noir. We zijn ervan overtuigd dat we een vlotte samenwerking kunnen aangaan met mooie resultaten!

Hieronder kunt u ons voorstel vinden om op te starten met Les Couleurs de Noir. Dit voorstel wordt onderverdeeld in 2 scenario’s; nl. indien u nog stock heeft van Deborah Milano en wanneer dit niet zo is.

Scenario's

Scenario 1

U heeft nog stock van Deborah Milano

Afhankelijk van hoe groot deze stock is, nemen wij deze gedeeltelijk of volledig terug. Wij nemen tot een maximaal bedrag van €500 (aankoopprijs) aan stock terug. Indien:

In dit geval kan u genieten van de standaard korting die wij aan Multipharma aanbieden, nl. 14,05% op de groothandelsprijs

De stock wordt teruggenomen door onze vertegenwoordigers bij hun eerstvolgende bezoek. We vragen u dan ook om deze klaar te zetten in 1 doos samen met een lijst van alle producten die wij terugnemen met de juiste aantallen.

Scenario 2

U heeft geen stock van Deborah Milano

In dit geval, kan u genieten van een eenmalige extra korting van 5%. Deze korting wordt gegeven bovenop onze standaardcondities voor Multipharma. Zo komt u aan een totale korting van 19,05%

Voorstel

Dit voorstel houdt in:

Eens uw aanvraag verstuurd is, contacteert uw vertegenwoordiger u zo snel mogelijk om uw bestelling te vervolledigen.

U kunt hieronder al uw gegevens hieronder invullen. Indien u verdere opmerkingen heeft, kunt u die in het laatste veld ingeven. Nadat u uw aanvraag heeft verstuurd, ontvangt u een bevestigingsmail van uw aankoop.

We kijken uit naar een geslaagde opstart!