Free shipping over €30

Share the LCDN Love

Valentijn komt er aan en dat betekent sweet love and a lot of kisses. Tijdens deze periode die helemaal in het teken staat van de liefde, houden we graag onze lippen kissproof. Kies daarom voor Le Stylo Rouge om je lippen te verwennen met een mooie tint uit collectie van LCDN of één van die mooie Full Glosses.

Hou je van een lieve look in zacht roze, liefdevol rood of gesofisticeerd bruin, de collectie van Le Style Rouge bestaat uit een mooi palette van tinten. Het fijne aan deze collectie is dat ze naast een mooi tintje ook je lippen voeden, hydrateren en beschermen en dat is een extra plus tijdens de soms nog gure dagen.

Geen ruwe lippen op je Valentijnsdate, jouw lippen zijn ready to kiss met Le Style Rouge. Nog een leuk weetje, dankzij de vitamine E en C in de lippenstift, heeft deze ook een anti-aging effect. Mooi meegenomen, toch ?

Le Stylo Rouge komt in 5 tinten, waarvan tint 1, tint 2 en tint 3, roze tinten zijn die voor een mooie natuurlijke look zorgen. Tint 4 is een bruine tint, die heel draagbaar is en nu helemaal on trend is. De bruine kleur is mooi warm en geeft je een zachte look. Tint 5 is rood en een must have voor Valentijn.

Want je lippen stiften in de kleur van de liefde, dat maakt je instant Valentijnsproof.

Hou van een mooie glans op de lippen en droom je van lippen met wat extra volume ? Kies dan voor Full Gloss Lip Maximizer van LCDN. Deze gloss bevat actieve ingrediënten zoals Maxi-Liptm wat zorgt voor een plumping effect en mooie volle lippen. Daarnaast zorgen Monoï Butter en Olijfolie ervoor dat je lippen gehydrateerd en gevoed worden. Olijfolie is ook een anti-oxidant dat je lippen nog eens extra beschermt.

De Full Gloss Lip Maximizer komt in 3 tinten. Tint 1 is een zacht roze, een lieve kleur voor een mooie look. Tint 2 is iets feller roze, lekker vrolijk en fijn om te dragen op een zonnige dag. Tint 3 gaat meer naar de nude tinten en staat prachtig voor een avondje uit. Alle 3, mooie tinten om je lippen die extra oomph te geven.

Nog een tip : Le style Rouge kan je ook fijn afwerken met een beetje Full Gloss Lip Maximizer op het midden van je bovenste en onderste lip. Zo krijgen je lippen wat extra glans en krijg je mooie volumineuze lippen die niemand kan weerstaan.

Happy kissable Valentine’s day !

Gastblog geschreven door Ellen Boone (Blog : helloboontje.com / Instagram : @helloboontje)

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Table of Contents

On Key

Related Posts

Share the LCDN Love

Valentijn komt er aan en dat betekent sweet love and a lot of kisses. Tijdens deze periode die helemaal in het teken staat van de

Questions to an expert / Dermatologist

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text] What are your good habits for a safe and successful Make-Up? Lisette: I always recommend to apply a day cream (with sun protection)

How to create the perfect skin complexion in 4 steps?

Spring is back in town! You feel the first sun heating your face and early birds whistle you slowly awake. This amazing feeling gives you the desire to make up and prepare yourself for those unforgettable summer nights. Discover how to create a beautiful smooth skin complexion for an amazing summer in only 4 steps with Les Couleurs de Noir.